Check Out Our Latest Projects

Check Out Our Latest Projects

VLT Lounge at EIA

One of our most recent electrical projects was the installation of a the electrical system in a brand-new gaming lounge at the Edmonton International Airport. The owners of the airport wanted to create a comfortable and exciting environment that would allow travelers to be entertained while waiting for their flights

To support the high-tech gaming systems that the owners had planned for the lounge, our team installed a new electrical panel and added multiple circuits to ensure a stable power supply. We also installed power and data outlets throughout the lounge to support the gaming systems and other electronic devices.

In addition to the functional electrical work, we also worked
with the designer to incorporate decorative lighting elements that would enhance the ambiance of the lounge. We installed LED lighting along the walls and ceiling, which added a futuristic touch and helped to create a unique atmosphere.

The electrical work was completed on time and within budget, and the owners were thrilled with the results. We are proud to have contributed to the success of the new gaming lounge and to have helped create an exciting and immersive experience for the players.

First and Jasper Gym and Conference Center

One of our most rewarding projects was the upgrade of the electrical system in an office building to create a gym/workout area for the tenants. The area had been unused for several years and had been outfitted with basic fluorescent lighting, which cast a harsh and unflattering light in the space.

Our team worked with the architect and general contractor to execute a plan that would transform the area into a more welcoming and energizing space. We installed new, modern LED lighting along the walls and ceiling, which provided a bright and even light that made the area feel more open and spacious. We also added dimmer switches, which allowed users to adjust the lighting to their preference and create a more personalized experience.

The results of this project were truly transformative, as can be seen from these pictures. The gym was suddenly a more inviting space to work out, and the bright atmosphere made it a more enjoyable place to spend time. We were thrilled to have been able to make such a positive impact on the office and help create a space that people enjoy using.